Hitta unika boenden i Innsbruck

För dem som vill fördjupa sig i kulturen erbjuder Innsbruck en rad unika boendealternativ. Från ikoniska semesterorter med hisnande utsikt över de tyrolianska alperna till pittoreska familjeägda värdshus och mysiga stugor inbäddade i dalarna nedanför. Det finns något för alla smaker här i Innsbruck!

Något för alla

För den som vill ha en unik upplevelse finns det många boendealternativ i Innsbruck att välja mellan. Mitt i stadens hjärta kan besökare bo i ett av de många historiska slott och fästningar som finns i landskapet. Dessa storslagna byggnader erbjuder besökarna en glimt av det förflutna, med interiörer som smakfullt restaurerats och underhållits för att återspegla deras ursprungliga tillstånd. Alternativt kan friluftsentusiaster välja en av de stugor i alpstil som ligger vid foten av bergen och erbjuder fantastisk utsikt och enkel tillgång till närliggande leder och attraktioner. För dem som föredrar en mer lyxig miljö erbjuder Innsbrucks fashionabla boutiquehotell med en rad tjänster som spabehandlingar och fina matupplevelser.

Bland trädtopparna

Om du letar efter något ännu mer unikt, vad sägs om att bo i ett trädkoja? The Treehouse Hotel ligger strax utanför Innsbruck på toppen av en gammal äppelodling med fantastisk utsikt över Alperna och de närliggande skogarna. Här finns flera olika typer av boenden, bland annat traditionella trädkojor för fyra personer som är kompletta med eget badrum, kök, eldstäder och balkonger. Ännu bättre är hotellets restaurang som erbjuder lokala specialiteter gjorda av gårdens färska råvaror!

Utforska

För dem som inte har något emot att komma ut ur staden finns det några fantastiska semesterbostadsalternativ på landsbygden i närheten av Innsbruck också. I den lilla byn Kolsassberg finns flera vackert restaurerade hus som har byggts om till moderna semesterbostäder med alla bekvämligheter du kan behöva när du utforskar denna charmiga del av Österrike, och dessutom har de en spektakulär utsikt över det omgivande landskapet!

När du gjort dig hemmastadd

Slutligen skulle ingen resa till Innsbruck vara komplett utan att utforska några av dess spektakulära naturattraktioner. Men om det regnar under din vistelse (vilket det ofta gör!), varför inte njuta av några spännande fotbollsmatcher på Livestream? Perfekt för dagar då du hellre vill stanna inomhus och njuta av ditt temporära hem!

Vad du än väljer att göra och var du än väljer att bo kommer Innsbruck att ge dig en oförglömlig semesterupplevelse. Med sin extraordinära naturskönhet och unika lokala kultur är det inte konstigt att Innsbruck är ett av Österrikes mest populära turistmål. Så glöm inte kameran – du kommer garanterat att fånga några fantastiska minnen här!

Njut av din vistelse i Innsbruck!