vandring.1

De flesta kanske bara ser Innsbruck som en skidort, men det finns riktigt härliga sommaraktiviteter också som är fantastiska. En perfekt sommaraktivitet som du kan göra och till och med med din familj är vandring. Det finns riktigt fina vandringsled där som du bara måste upptäcka. Det är naturområden som är perfekt för dig som är naturmänniska och älskar att vandra. Vi kan säga att det är en sorlsagen upplevelse du aldrig kommer glömma.

Vandringslederna som finns i Alperna kring Innsbruck sägs vara några av de vackraste i Europa. Självklart är det perfekt för skidor och snowboard på vintern, men på sommaren får du verkligen uppleva den pitoreska naturen som befinner sig där och när du väl är på plats kommer du tappa andan och sedan bara avnjuta den härliga naturen. Räkna med att det finns guidade turer och utrustning att hyra samt en restaurang där du kan stanna till och få i dig energi. Dessutom ligger den på 2000 meters höjd, bara det är en storslagen upplevelse. Det finns också olika märken för hur många vandringar du har gjort längs dessa led vilket gör det hela extra roligt att anta utmaningen.

Zirbenweg – leden är 7 km lång och ligger belägen på ca 2000 meters höjd i ett naturreservat beläget i Patscherkofel – Zimberg. Du kommer bege dig genom en urskog och du kommer ha en fantastisk utsikt över dalen som ligger nedanför. Du får säkert upp bilden i huvudet nu hur det skulle kunna se ut, eller hur?

Alpenzoo är Europas högst belägna zoo som ligger 727 meter över vattnet. Självklart är det alpina djur som befinner sig där vilket är enastående djur och fascinerande att se och försöka förstå hur de lyckas bo och leva så högt upp. Dessutom har de världens största samling av alpina fiskar.

Vi anser att det bara är att boka resan, packa väskorna och åka dit för du kommer aldrig ångra denna upplevelse. Du kommer ångra om du inte gör det.